Čiščenje poslovnih prostorov

Za opravljanje delovnih obveznosti je zelo pomembno čiščenje poslovnih prostorov. Namreč v delovnem prostoru preživimo največ časa, zato je čistoča ključnega pomena. Dobro očiščeni prostori igrajo veliko vlogo pri dobrem počutju zaposlenih. Dobro počutje pa ni pomembno zgolj za zagotavljanje boljše klime v podjetju ter večjega zadovoljstva zaposlenih. Namreč,  bolj kot se zaposleni dobro počutijo na svojem delovnem mestu, bolj kvalitetno lahko opravljajo svoje delovne naloge ter s tem pomembno prispevajo k poslovni uspešnosti vašega podjetja.

čiščenje poslovnih prostorovV našem čistilnem servisu vam nudimo različne vrste čiščenja poslovnih prostorov na preizkušen in učinkovit način. V našem podjetju se zavedamo pomembnosti in zunanje podobe vašega delovnega in poslovnega prostora, ki na svojevrsten način izraža vašo notranjost podjetja. Stranke, partnerji in potencialni partnerji si o vašem podjetju ustvarijo vtis, ne le na podlagi rezultatov vašega dela, pač pa veliko vlogo pri tem igra tudi urejenost vaših prostorov in le-ta je lahko pomemben dejavnik, ki ga stranka upošteva pri odločanju o sodelovanju z vami. Čiščenje poslovnih prostorov lahko torej veliko prispeva pri iskanju partnerjev, strank ter uspešnosti vašega podjetja.

V zadnjih letih se, ne le v tujini, pač pa tudi pri nas, vse več podjetij odloča za to, da čiščenje poslovnih prostorov prepusti čistilnim servisom, pri čemer veliko vlogo igra tako časovni kot ekonomski vidik, poleg tega pa je čiščenje, opravljeno s strani strokovnjakov, tudi bolj kvalitetno.

Vemo, da si podjetja želijo različnih storitev, nekatera podjetja potrebujejo čiščenje večkrat, druga manjkrat, glede na njihovo velikost in število zaposlenih. Čistilni servis Miki si prizadeva čim bolj zadovoljiti potrebe in želje strank.

Pri nas se zato lahko odločite za različne vrste čiščenja poslovnih prostorov:

Zakaj se odločiti za najem čistilnega servisa in čiščenje poslovnih prostorov?

Za najem čistilnega servisa se večina podjetij odloča, saj se jim ob povečanem obsegu poslovanja zmanjša količina prostega časa, katerega bi zaposleni v podjetju porabili za čiščenje poslovnega prostora. Izkušeni delavci čistilnega servisa opravijo čiščenje poslovnih prostorov bolj kakovostno, vašemu podjetju pa pri tem ni treba skrbeti za organiziranje čiščenja, drugih nalog, ki so sicer povezane s čiščenjem ter naročanje čistilnih pripomočkov.

Večina podjetij pa se za najem čistilnega servisa odloči tudi zato, saj je oportunitetni strošek, katerega zaposleni v podjetju porabijo za pospravljanje prostora, precej višji, kot če bi se odločili za najem čistilnega servisa. Poleg tega so delavci tako razbremenjeni nalog čiščenja, čas ki bi ga sicer namenili temu, pa lahko namenijo opravljanju svojih primarnih delovnih nalog.

Čiščenje poslovnih prostorov prilagodimo vašim željam (termini, zahteve..), ki najbolj odgovarjajo vašemu procesu dela. Glede na dolgoletne izkušnje, vam lahko svetujemo, kakšno čiščenje je najbolj primerno za vaše poslovne prostore.

Čiščenje prostorov opravljamo po v naprej določenem terminu z naročnikom oz. upravnikom poslovnega prostora ali stavbe.

Ob velikem številu zaposlenih ter velikem številu delovnih nalog in količini dela, ki ga morajo zaposleni opraviti, sta čistoča in urejenost delovnih prostorov pogosto pozabljena s strani zaposlenih, po končanem delavniku pa prostore za seboj večkrat pustijo umazane ter neurejene. Po koncu svojega delovnega časa, pa si ne želijo svojega dragocenega prostega časa preživljati tako, da se ukvarjajo s čiščenjem svojega delovnega kotička, kljub temu da radi in bolje delajo v urejenem okolju. Prav zato je čistilni servis odlična odločitev za večino podjetji.

Če želite torej kvalitetno in profesionalno opravljeno delo ter zanesljivega poslovnega partnerja izberite čistilni servis Miki. Pri nas vam očistimo še tako skrit kotiček, za katerega niti pomislili ne bi, da obstaja.

 


Kontaktni obrazec

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.